Umtiti, amb una contusió al peu dret
Ofert per

Umtiti, amb una contusió al peu dret

Les proves realitzades aquest dilluns a la Ciutat Esportiva han mostrat la lesió del central blaugrana i l’evolució en marcarà la seva disponibilitat

Les proves realitzades aquest dilluns al jugador del primer equip, Samuel Umtiti, han mostrat que té una contusió al peu dret. L’evolució en marcarà la seva disponibilitat.

Cal recordar que, Umtiti es va fer la lesió durant la concentració amb la selecció francesa. Fet que no el va permetre disputar cap minut del partit que França va disputar davant Albania (4-1) en el partit corresponent a la classificació per a l’Eurocopa 2020.

Tornada als entrenaments

Tornada a la feina dels jugadors que no han tingut compromisos internacionals aquest cap de setmana. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on Junior ha entrenat amb el grup. A més, també ho ha fet Ansu Fati del Juvenil A.

Pel que fa a l’agenda setmanal, l’equip d’Ernesto Valverde entrenarà en sessió matinal aquest dimarts, dimecres i dijous, mentre que divendres ho farà a la tarda en l’última sessió prèvia al partit contra el València al Camp Nou de dissabte a les 21 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut