Jordi Alba: 200 partits amb el Barça a la Lliga

Jordi Alba: 200 partits amb el Barça a la Lliga

El lateral esquerre ha arribat a aquesta xifra rodona contra el conjunt navarrès al Sadar

Jordi Alba ha arribat aquest dissabte al Sadar en el partit contra l’Osasuna als 200 partits oficials de Lliga jugats amb la samarreta del Barça. El lateral esquerre, format al planter blaugrana i al primer equip des de la temporada 2012/13, continua fent història i sumant partits com a jugador blaugrana.

Vuit temporades al Club

Amb la d’enguany, aquesta és la vuitena temporada de Jordi Alba al Barça. En aquest temps, ha disputat 303 partits com a blaugrana, repartits de la manera següent: 200 a la Lliga, 58 a la Champions, 35 a la Copa, 8 a la Supercopa d’Espanya i 2 al Mundial de Clubs.

En aquest temps, el 18 blaugrana ha marcat un total de 16 gols amb el primer equip, nou dels quals han estat a la Lliga. El darrer, la setmana passada en la golejada contra el Betis al Camp Nou.

74 partits i 5 gols amb el València

Abans de la incorporació definitiva a les files blaugranes, Jordi Alba va formar part del conjunt valencià durant tres temporades consecutives. Del curs 2009/10 al 2011/12, va jugar un total de 74 partits de Lliga, amb un balanç de 41 victòries i 12 empats, en què va marcar 5 gols i va fer 5 assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut