Valverde: “Estic content amb els jugadors que tinc, són tots boníssims”

Valverde: “Estic content amb els jugadors que tinc, són tots boníssims”

El tècnic blaugrana refusa parlar de possibles altes i baixes i avança que aquest dissabte podria veure’s un equip similar al de San Mamés a l’estrena de Lliga

Ernesto Valverde ha posat en valor la plantilla de la qual disposa a una setmana de l’inici de Lliga. “Estic content amb els jugadors que tinc, són tots boníssims”, ha afirmat des del Michigan Stadium, minuts abans de dur-se a terme el darrer entrenament als Estats Units. En aquest sentit, tot i ser requerit per un possible fitxatge de Neymar Jr, ha refusat parlar d’altes i baixes.

Sobre qui sí que ha parlat és sobre Ivan Rakitic: “Ha estat un jugador molt important per a nosaltres i suposem que aquest any ho tornarà a ser, però no puc garantir que jugui el mateix que la temporada passada”.

També ha valorat la situació de Riqui Puig, jugador del Barça B que ha completat les dues gires pel Japó i els Estats Units amb el primer equip: “El Club i ell han de valorar una possible cessió. És cert que ara mateix tenim molts jugadors al mig del camp”.

Sobre l’amistós contra el Nàpols d’aquest dissabte, el segon contra els italians en tres dies, ha reconegut que podria veure’s un equip força similar al que s’estreni a la Lliga exactament en una setmana a San Mamés. “És una possibilitat que el d’aquest dissabte sigui el mateix onze que el de dissabte. Però potser no, ho veurem”, ha declarat.

En tot cas, ha reconegut que “tots aquests partits jugats contra equips forts ens van bé” i que és positiu que els rivals siguin tan forts, ja que això fa que “els partits semblin menys amistosos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut