Arthur: “Estic més adaptat i sóc més madur”

Arthur: “Estic més adaptat i sóc més madur”

El migcampista brasiler creu que aquesta temporada respondrà millor físicament i aposta per “lluitar per tots els títols possibles”

Més adaptat, més madur i fent autocrítica. Així s’ha presentat Arthur Melo en l’atenció als mitjans que s’ha dut a terme aquest dijous a Ann Arbor, on l’equip afrontarà el seu segon amistós a terres nord-americanes d’aquí 48 hores. “Enguany ja estic adaptat i sóc més madur. Crec que aquesta temporada serà llarga però molt bona”, ha declarat.

En aquest sentit, ha repassat els que han de ser els objectius de cara a aquest curs, tant a nivell individual com grupal: “A nivell personal l’objectiu és millorar la part física, ja que la temporada passada em va costar una mica. A nivell d’equip és guanyar tots els títols possibles. Sabem que és difícil però som aquí per lluitar-los”. El brasiler reconeixia haver avançat la seva incorporació als entrenaments per posar-se a to abans físicament.

A banda, Arthur ha estat preguntat per dos dels seus compatriotes: Coutinho i Neymar Jr. Del primer ha afirmat que “és elecció seva” decidir si vol seguir o no al Barça. “Jo vull que es quedi perquè és un crac i és el meu amic”, ha assegurat.

Del jugador del PSG i les seves opcions de tornar al Barça ha declarat: “No he parlat amb ell d’aquest tema. No m’agrada molestar-lo perquè tothom li pregunta per això. Veurem què passa. A mi m’agrada molt jugar amb ell a la selecció i aquí també m’agradaria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut