Semedo:

Semedo: "Saber que em volen ha estat molt important per a mi"

En una entrevista per als mitjans oficials del Club, el portuguès se sent agraït per la confiança dipositada en ell, però també comenta altres temes relacionats amb l'actualitat blaugrana

Nélson Semedo es troba en un moment dolç. La seva importància al Barça cada vegada és més alta i això es transmet en seguretat al terreny de joc. Des de Miami, i en una entrevista concedida als mitjans oficials del Club, el portuguès agraeix la confiança rebuda.

"Per a mi és molt import saber que hi ha gent que m'estima, que en general ja és bo. Però saber que et volen on ets –el teu entrenador, el teu equip, el teu president- i volen que segueixis, ha estat molt important per a mi", ha comentat, a més d'assegurar: "Vaig arribar coneixent el Barça per la tele, un Barça en el qual no és fàcil jugar-hi; hi ha jugadors molt bons i la nostra manera de jugar és molt diferent a la d'altres equips. Però jo crec que amb l'ajuda dels jugadors i dels tècnics he millorat molt".

A banda, també ha valorat la pretemporada, les gires pel Japó i els Estats Units, els objectius de l'equip o la seva relació amb Dembélé. Desgranem, doncs, els aspectes més destacats:

MOMENT DE L'EQUIP

''Estem preparant al màxim la temporada que ve, que comença en una setmaneta. Estem bé físicament, anem millorant a nivell tàctic i ajudant els últims que van arribar. Continuarem treballant per començar de la millor manera possible".

GIRA PEL JAPÓ

"Ha estat una bona experiència. També és important que estiguem a prop dels fans del Japó, com també dels Estats Units".

DANI ALVES COM A REFERENT

"Dani Alves va deixar una gran responsabilitat per a tots els jugadors que arriben al Barça de lateral. Per a mi és el millor jugador que he vist en la meva posició. És una gran responsabilitat, però també una motivació. Saber que jo vaig ser l'escollit per fer el seu paper és satisfactori".

RELACIÓ AMB DEMBÉLÉ

"A mi m'agrada molt jugar amb l’Ousmane perquè som jugadors molt semblants i ens entenem bé. Jo crec que la relació que tenim fora del camp ajuda molt, perquè ens portem molt bé".

DUES LLIGUES CONSECUTIVES

"Tot i que hem guanyat la Lliga dues temporades seguides, no ha estat gens fàcil. Ara volem més. Malgrat tot, és important valorar les dues temporades anteriors, perquè com ha dit Leo (Messi) també, potser en alguns anys no serà tan fàcil. I ara buscarem conquerir la tercera consecutiva".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut