Trobada entre campions del món a Miami

Trobada entre campions del món a Miami

Griezmann, Umtiti i Dembélé, campions francesos del Mundial 2018, s'han trobat amb Harris i Krieger, dues de les flamants guanyadores del Mundial femení

Trobada de campions del món a Miami. Un cop finalitzat el partit entre el Barça i el Nàpols, els passadissos del Hard Rock Stadium han acollit una trobada molt especial entre cinc guanyadors del Mundial.

D'una banda, Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann, campions del món amb França al Mundial 2018 disputat a Rússia. D'altra, Ashlin Harris i Ali Krieger, jugadores de l'Orlando Pride i flamants guanyadores del Mundial femení disputat a França. Tots cinc s'han fet una foto que reuneix un palmarès realment envejable. També ha estat present en la trobada la mundialment coneguda Marta, futbolista també dels Orlando Pride.

Paral·lelament, diversos jugadors de l'NBA també s'han deixat veure pel Hard Rock Stadium. D'aquesta manera, Duncan Robinson i Kendrick Nunn, jugadors dels Miami Heat, així com Josh Richardson, dels Philadelphia 76ers, han pogut saludar alguns dels jugadors del FC Barcelona un cop acabat el duel contra el Nàpols. Ha estat una nit d'autèntics MVP a Miami.

mini_2019-08-07 NAPOLES-BARCELONA 84
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut