PRÈVIA – Miami examina el Barça

PRÈVIA – Miami examina el Barça

El conjunt d’Ernesto Valverde afronta als Estats Units, contra el Nàpols de Carlo Ancelotti, el seu quart amistós de pretemporada

És el principi del final de la pretemporada del Barça. El conjunt d’Ernesto Valverde afronta aquest dimecres -ja serà dijous a Barcelona- el primer dels dos partits que jugarà contra el Nàpols als Estats Units, després d’haver-ne jugat dos al Japó i de la disputa del Trofeu Joan Gamper el passat diumenge.

S’acosta, per tant, l’inici de la temporada oficial per al FC Barcelona. El quart compromís blaugrana aquest estiu ha de servir perquè l’equip segueixi polint detalls de cara a l’estrena a la Lliga contra l’Athletic Club. Serà un duel especialment atractiu per a un dels culers: Junior Firpo podria viure els seus primers minuts com a culer després d’anunciar-se el seu fitxatge hores abans del Gamper.

També podrien estrenar-se aquesta pretemporada altres futbolistes. Són els internacionals sud-americans que van incorporar-se fa pocs dies (Coutinho, Arthur i Arturo Vidal),i el flamant campió de l’Europeu Sub-19 Abel Ruiz, futbolista del Barça B. Cap dels quatre va participar a la gira pel Japó de fa dues setmanes ni al Gamper.

L’escenari del duel serà el Hard Rock Stadium, on el 2017 es va viure el primer Clàssic de la història a territori nord-americà. Aquest cop el rival serà el Nàpols de Carlo Ancelotti, segon classificat a la darrera Serie A i un equip amb màximes ambicions. Un bon examen per al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut