Presentat per la porta gran el Barça 2019/20

Presentat per la porta gran el Barça 2019/20

El tècnic Ernesto Valverde i el capità Lionel Messi aposten per una temporada amb màxima ambició en l’estrena culer davant l’afició del Camp Nou

Un any més, el Gamper ha donat el tret de sortida a la temporada culer. Un Camp Nou ple ha rebut la plantilla del Barça 2019/20 abans del Barça-Arsenal corresponent a la 54a edició del trofeu més barcelonista.

La festa arrencava a les 19.27 hores, quan des de la megafonia s’anunciava el primer jugador que saltaria al Camp Nou: Marc-André ter Stegen, propietari del dorsal ‘1’. Després, un per un, han anat sortint a la gespa la resta de futbolistes de la plantilla per ordre de dorsals. Els últims jugadors -saltant-se l’ordre establert- han estat els quatre capitans: Sergi Roberto, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Lionel Messi.

Era el torn dels parlaments. El tècnic Ernesto Valverde ha obert el foc: “Nosaltres volem guanyar sempre i enguany lluitarem perquè aquest proper mes de maig seguim optant a guanyar totes les competicions”.

Després, Lionel Messi agafava el seu relleu: “Confio en aquesta plantilla i sé que tots junts tornarem a lluitar per tot. Aquest Club sempre lluita per tot i aquest any no serà diferent. Espero que tots vingueu amb il·lusions renovades i amb moltes ganes”. Paraula de ‘10’. Que comenci l’espectacle!

mini_2019-08-04 BARCELONA-ARSENAL 62
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut