Última sessió abans del Gamper

Última sessió abans del Gamper

Als jugadors disponibles del primer equip s’hi han sumat cinc jugadors del filial: Miranda, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz

Aquest dissabte a la tarda l’equip d’Ernesto Valverde s’ha entrenat per acabar de preparar el tercer test de pretemporada, aquest cop davant l’Arsenal FC d’Unai Emery, en el marc del 54è Trofeu Joan Gamper al Camp Nou. Els jugadors disponibles han fet una sessió d’entrenament al camp Tito Vilanova, la setena de la setmana. També s'han entrenat Miranda, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz del Barça B. De fet, ha estat la primera sessió d’entrenament de Miranda i Abel Ruiz un cop s’han reincorporat a la pretemporada després de guanyar l’Europeu sub-19 amb la selecció espanyola.

Per al partit d’aquest diumenge a les 20 hores contra l’Arsenal FC està citada tota la plantilla, ja que a partir de les 19 hores es durà a terme la presentació davant l’afició al Camp Nou. A més, també hi seran els jugadors del Barça B Miranda (26), C. Pérez (27), Riqui Puig (28), Abel Ruiz (29) i Collado (30).

A més, el president Josep Maria Bartomeu ha visitat els jugadors a la part final de l'entrenament abans de disputar el partit de diumenge davant l'Arsenal al Camp Nou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut