Trofeu Joan Gamper: en directe pel web, l'app i Barça TV

Trofeu Joan Gamper: en directe pel web, l'app i Barça TV

No et perdis l'estrena del Barça 2019/20 al Camp Nou en un apassionant duel contra l’Arsenal que podràs seguir a través dels mitjans oficials del FC Barcelona

El Barça es veurà les cares contra l’Arsenal el pròxim 4 d’agost al Camp Nou per disputar la 54a edició del Trofeu Joan Gamper. Els de Valverde tot just arriben de la gira pel Japó i aquest partit serà el darrer abans continuar amb la pretemporada i marxar a la gira dels Estats Units.

La darrera vegada que tots dos equips es van enfrontar, a la temporada 2015/16, el partit va acabar amb victòria blaugrana (3-1). Ara, però, la desena vegada que tots dos equips es troben, els anglesos arriben amb una bona dinàmica i s’espera que el partit que decidirà el guanyador de la 54a edició del Trofeu Joan Gamper sigui molt intens.

El partit es podrà veure en directe a través de Barça TV, i l'app i el web oficial, a partir de les 20.00h (hora de Barcelona). El matx es podrà seguir també en el Match Centre del web i en els perfils oficials del Club a les diferents xarxes socials a tot el món excepte al Regne Unit i Irlanda. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut