PRÈVIA - Dia d’estrena i grans debuts

PRÈVIA - Dia d’estrena i grans debuts

El FC Barcelona s’enfronta al Chelsea al Saitama Stadium de Tòquio en el primer amistós de la pretemporada 2019/20

Dia d’estrena i grans debuts al Japó. El FC Barcelona es posa en marxa aquesta pretemporada amb una primera prova contra el Chelsea de Frank Lampard -nou tècnic del conjunt blue- i l’exblaugrana Pedro Rodríguez, rivals al Saitama Stadium de Tòquio.

Serà una cita especial per moltes raons, però la més important té noms i cognoms: Frenkie de Jong, Antoine Griezmann i Neto Murara, les tres cares noves del Barça 2019/20 que debutaran aquest dimarts com a culers.

L’objectiu és el mateix de cada estiu: agafar el to per arribar als primers compromisos oficials amb el nivell necessari per començar a sumar victòries. El repte a llarg termini també és el de sempre: guanyar-ho tot. Tal com reconeixia Ivan Rakitic en la roda de premsa prèvia al partit, el Barça d’enguany “serà millor que el de la temporada passada”.

Al davant hi serà un Chelsea que porta més dies al Japó que el Barça. El seu primer amistós va acabar amb derrota contra el Kawasaki Frontale (1-0) a Yokohama. Cal recordar que el Chelsea, vigent campió de l’Europa League, ha perdut la seva gran referència del curs passat, l’ara blanc Eden Hazard, però que continua tenint una plantilla plena de cracs: Pulisic, Batshuayi, David Luiz, Pedro, Giroud...

La cita, emmarcada dins la Rakuten Cup 2019, tindrà lloc a les 12.30 hores a Barcelona (19.30 hores a Tòquio) i es podrà seguir en directe a Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut