El Barça ja és a Tòquio

El Barça ja és a Tòquio

El vol del primer equip ha aterrat a les 12.20 hores a la capital japonesa (05.20 hora de Barcelona), després d'unes 13 hores de vol

El Barça ja és al Japó. El vol de l’expedició blaugrana cap a Tòquio que dona el tret de sortida a la FC Barcelona Japan Tour 2019 Presented by Rakuten ha aterrat a les 12.20 hores a l’aeroport de Haneda de la capital nipona. Han estat 13 hores de vol en què l'expedició blaugrana ha creuat mig món, sobrevolant, entre moltes altres, les ciutats de Roma, Tashkent i Pequín, abans d'aterrar a Tòquio, on l'ha rebut una temperatura de 27º i un 80% d'humitat.

Al Japó s’han desplaçat els 17 jugadors disponibles del primer equip i nou jugadors del B, que afrontaran dos partits contra el Chelsea (23 de juliol, Tòquio) i contra el Vissel Kobe (27 de juliol, Kobe), l’equip dels exblaugranes Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. Seran els dos primers partits de la pretemporada 2019/20.


L’expedició blaugrana està encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Moix i els directius Dídac Lee, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Emili Rousaud, Oriol Tomàs i Marta Plana, així com Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva, i Òscar Grau, CEO del Club. També viatja -per primer cop en una gira de pretemporada- l’equip del Barça Rugby.

Tots ells assistiran al primer esdeveniment previst en l’agenda blaugrana al Japó, una recepció oferta per Rakuten a la capital nipona. Per part de Rakuten hi assistirà el seu president i CEO, Hiroshi Mikitani.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut