Semedo, campió de la Nations League

La selecció de Portugal ha derrotat els Països Baixos de Cillessen i De Jong a la final que s’ha disputat a Do Dragao

La Nations League és portuguesa. I, per tant, del jugador del FC Barcelona Nélson Semedo. El blaugrana, titular amb la selecció de Portugal, ha derrotat la selecció dels Països Baixos de Cillessen i De Jong i s’ha endut la primera edició d’aquest torneig.

Ho ha fet en la final que s’ha disputat a Do Dragao, en un partit maco i intens, però que ha acabat decidint un solitari gol de Guedes.

Malgrat tot, les ocasions han estat variades i força constants. La primera part ha estat més portuguesa, però Cillessen ha estat molt atent i ha evitat el gol d’una selecció que, entre altres accions, es podria haver avançat amb una rematada de Semedo que Van Dijk ha desviat ‘in extremis’.

La segona part ha canviat una mica el guió i el color, especialment després del gol de Guedes (1-0, min 60) quan l’equip de Cillessen i De Jong ha passat a pressionar més. Finalment, però, el marcador no s’ha mogut i els de Fernando Santos, vigents campions de l’Eurocopa, s’han apuntat la UEFA Nations League. Així doncs, Semedo suma un títol més al seu palmarès.