EN PRIMERA PERSONA: Marc-André ter Stegen

EN PRIMERA PERSONA: Marc-André ter Stegen

Ter Stegen s'adreça a l'afició culer amb un text en què analitza la temporada de l'equip i agraeix el seu suport des de la seva arribada al FC Barcelona

"Estimada família blaugrana i seguidors,

La temporada 2018/19 arriba al final pel que fa a les competicions de clubs i alhora s’acaba aquest curs per a mi, ja que no aniré amb la selecció pels problemes amb el genoll. Estic totalment dedicat a la meva recuperació i estic treballant durament a les instal·lacions del Club per tornar al 100% com més aviat millor. Ha estat una temporada intensa i tinc ganes de les vacances d’estiu per descansar i airejar el cap.

Hem aconseguit l’objectiu de conquerir la Lliga, i en aquesta ocasió amb un avantatge significatiu per davant dels nostres rivals. Hem treballat dur per aixecar novament el trofeu i en aquesta ocasió ho vam poder celebrar al Camp Nou. Aquesta és la meva quarta Lliga guanyada en cinc anys. I per al FC Barcelona és la vuitena en 11 anys. Un gran èxit!

Ter Stegen

D’altra banda, estic decebut, igual que tots els companys d’equip, Club i seguidors, pel fet que la temporada es tanqui d’aquesta manera. Ha estat una bona temporada per a nosaltres, però no perfecta, ja que hi ha hagut moments durs en aquest final de curs.

Primerament, a la Lliga de Campions contra el Liverpool a Anfield, on no vam estar suficientment correctes. En segon lloc, a la final contra el València, en què no vam poder fer història guanyant la cinquena Copa consecutiva.

Estic treballant durament a les instal·lacions del Club per tornar al 100%

Marc-André ter Stegen

És el final de la meva cinquena temporada al Barça, havent completat 190 partits defensant la samarreta del Barça amb orgull. És un honor que canteu el meu nom de la manera que ho feu! Gràcies pel suport darrere la meva porteria, el suport en els partits fora de casa, la manera que tracteu i respecteu la meva família i a mi en aquesta ciutat especial. El vostre suport no només se sent quan estic jugant al camp. I per a aquells qui no viviu aquí, intento expressar-vos el meu agraïment al màxim nombre de vosaltres a través de les xarxes socials. És impressionant veure la nostra increïble massa global de seguidors.

Ter Stegen capità

Per concloure, també voldria agrair a tothom dels diversos departaments del Club, per tot el magnífic treball que fan i el suport consistent que ens donen cada dia.

Us desitjo a tots un gran estiu! :)

Marc

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut