Leo Messi: “M'agradaria que seguís Valverde”

Leo Messi: “M'agradaria que seguís Valverde”

El capità blaugrana ha destacat que l’equip “sortirà a competir donant el màxim i més tenint en compte que hi ha un títol en joc”

Leo Messi ha parlat en la prèvia de la final de Copa contra el València d’aquest dissabte. El capità blaugrana ha repassat l’actualitat blaugrana i la temporada culer, assegurant que “l’equip vol el doblet per acabar bé la temporada”.

La trajectòria a la Copa

“En aquesta Copa hem tingut grans partits, hem de donar-li la importància que té jugar una altra final i amb la possibilitat de guanyar un títol”.

L’estat d’ànim de la plantilla

“Va ser un cop molt dur el que vam rebre a Liverpool. Ens va costar aixecar-nos, com es va veure en el següent partit que vam haver de jugar. Hem de treure les il·lusions de nou”.

La final al Benito Villamarín

“Tots som conscients que és una final i és un títol més. No guanyar aquesta final és molt pitjor de com estem ara. Hem d’acabar bé, celebrant un títol més, si es pot”.

“En actitud i ganes mai hauria de guanyar-nos ningú. I molt menys en aquesta situació”.

“Sortirem a competir donant el màxim com hem fet tota la temporada, excepte el partit a Liverpool”.

Ernesto Valverde

“M’agradaria que seguís Valverde. L’any passat vam fer el doblet i aquest any en podem fer un altre”.

El Barça, al cor

“Vull seguir competint al Barça, mai m’he plantejat deixar el Club. Res em fa pensar deixar de lluitar aquí”.

Bota d’Or

“No tinc això al cap, encara ens estem aixecant de l’ensopegada de Liverpool. Va ser un cop molt dur i no penso en reptes personals. Només volem guanyar la final i acabar l’any amb un altre títol”.

Braçalet de capità

“Ha estat un any espectacular on hem guanyat la Lliga, estem a la final de la Copa del Rei i hem fet un gran any, excepte el partit de Liverpool. Lamentablement aquell partit ha espatllat el gran any que hem fet”.

Messi Creu de Sant Jordi
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut