L’empat ha marcat els Barça-València d’aquest curs

L’empat ha marcat els Barça-València d’aquest curs

Els dos partits lliguers d’aquesta temporada contra el conjunt xe han acabat en igualtat

1-1 a Mestalla. 2-2 al Camp Nou. Dos empats a la Lliga 2018/19 que no servirien per alçar la Copa del Rei. Aquest curs el Barça no ha pogut imposar-se al València en cap dels dos enfrontaments lliguers. Fins i tot en ambdós duels, els de Valverde han hagut de remuntar un marcador advers perquè la derrota no aparegués davant l’elenc de Marcelino. Un equip que s’ha abonat a l’empat a la Lliga: 16 empats l’han situat com el conjunt que més vegades ha compartit electrònic amb els seus rivals.

Així doncs, dissabte (21.00 hores) a la final de Copa, els blaugranes buscaran la primera victòria del curs davant el València. Més que un triomf. Perquè suposaria les serpentines de la Copa del Rei i d’un nou doblet. Ara bé, s’ha de superar el València, que arriba en plena forma i vol arrodonir l’any del seu centenari amb un títol, per primer cop aquest 2018/19.

1-1 a Mestalla 

Era la jornada 8 de la Lliga. El València i el FC Barcelona van saltar a Mestalla a la recerca de la victòria. L’objectiu es va posar de cara per als de Marcelino ben aviat. Però els de Valverde van situar, de nou, la igualada a l’equador de la primera meitat (1-1). L’electrònic no es va moure més.

2-2 al Camp Nou  

Corria la jornada 22 de Lliga quan el Barça i el València es veien les cares per segon cop en aquest curs 2018/19. Els valencianistes es van apoderar del matx amb un 0-2. Ara bé, el FC Barcelona, a través de les botes de Messi, com havia succeït en el partit de la primera volta, va assolir l’empat.

Aquest dissabte el Barça haurà de desfer l’empat contra el València per alçar una nova Copa del Rei.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut