Lenglet: “Tinc moltes ganes d’aixecar la Copa per primera vegada”

Lenglet: “Tinc moltes ganes d’aixecar la Copa per primera vegada”

El defensa francès parla de la final d’aquest dissabte en una entrevista exclusiva al Club

Clément Lenglet està completant una bona primera temporada com a blaugrana i, després de perdre la final de la temporada passada contra el Barça, té ganes de conquistar la Copa per primera vegada. El defensa francès, convocat amb la selecció francesa per primera vegada, repassa l’actualitat blaugrana en una entrevista exclusiva als mitjans del Club:

El repte de guanyar la primera Copa

“Tinc moltes ganes de jugar la final i guanyar-la per primera vegada. L’última la vaig perdre i ara vull aixecar la Copa i gaudir d’aquest moment”

El primer gol com a blaugrana

“El partit contra la Cultural Lleonesa va ser un duel difícil i vaig poder marcar el primer gol com a blaugrana. Sempre recordes aquests moments tan especials”

“A nivell personal va ser un mes particular perquè al gener hi ha molts partits i sabíem que havíem de guanyar"

El camí fins al Benito Villamarín

“Sempre és complicat arribar fins al final d’una competició. Hem patit molt per arribar fins aquí i ara podem guanyar un altre títol i farem tot el possible per fer-ho”

“Hem fet partits bons i amb molta intensitat per seguir en aquesta Copa”

Les claus de la final

“L’any passat va ser molt difícil guanyar pel ritme que el Barça va posar al partit. Esperem que aquest any fem el mateix tipus de partit per guanyar la final”

“Leo Messi pot canviar un partit en dos segons. És molt millor tenir-lo en el teu equip que no en contra. L’any passat vaig patir molt amb ell i ara esperem que faci allò que només ell sap fer”

Les sensacions de l’equip

“Són moments complicats per a qualsevol jugador i aficionat del FC Barcelona després de l’eliminació de la Champions. Estem recuperant sensacions per disputar aquest partit tan important”

“És l’últim partit de l’any i volem marxar de vacances amb bones sensacions”

El València

“El València és un equip molt compacte, amb una defensa forta i una porteria de qualitat. A més, és un conjunt que surt ràpid al contraatac, amb jugadors amb molta qualitat, al qual li agrada els espais i amb un jugador al mig que reparteix molt bé el joc”

“Serà un partit exigent per a la nostra defensa, perquè hem d’estar pendents del que passa darrere i en cada pèrdua de pilota intentaran sortir al contraatac. Haurem de córrer segur, el València té qualitat i haurem d’estar pendents del que pot passar”

La seguretat de Cillessen

“Cillessen és un porter increïble, ens ajuda molt i té una ment molta forta. És molt competitiu i això és molt important per a l’equip i els defenses sabem que tenim darrere un porter molt concentrat al darrere”

Clément Lenglet
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut