La convocatòria per visitar Eibar

La convocatòria per visitar Eibar

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 38a jornada de Lliga a l’estadi d’Ipurua (16.15 hores)

Última jornada de Lliga, últim capítol del campionat domèstic. L’equip d’Ernesto Valverde visitarà l'SD Eibar. Per a aquest partit, que es disputarà a les 16.15 hores a l’estadi d’Ipurua, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats. I el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Cillessen, Iñaki Peña, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Messi, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig, Abel Ruiz, Wague i Carles Pérez. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Murillo i Vermaelen i per lesió Ter Stegen, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha i Prince.

Darrera sessió sense Prince

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l'SD Eibar. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Arthur s'ha entrenat amb el grup. També s'han entrenat Iñaki Peña, Wague, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz del Barça B. Qui no s’ha exercitat ha estat Prince, que és baixa per unes molèsties al genoll esquerre. L'evolució en marcarà la tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut