Luis Suárez tanca la temporada amb 25 gols

Luis Suárez tanca la temporada amb 25 gols

El davanter uruguaià, que estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa, dona així per finalitzat el curs amb un total de 25 dianes i 10 assistències en 49 partits

Luis Suárez estarà de baixa entre 4 i 6 setmanes i ja no jugarà més aquest curs. El ‘9’ blaugrana va ser sotmès, dijous passat a la nit, a una artroscòpia al genoll dret per una lesió meniscal interna, intervenció que va anar a càrrec del doctor Cugat i sota la supervisió dels serveis mèdics del Club. Així doncs, el davanter uruguaià tanca la seva temporada 2018/19 amb un total de 25 gols en 49 partits disputats, a més d’haver repartit un total de 10 assistències.

Dels 49 partits disputats, ha estat titular en un total de 45, en els quals ha jugat 4.128 minuts. A més, ha sumat 35 victòries, 10 empats i només quatre derrotes. Pel que fa als 25 gols, es desglossen amb 21 a la Lliga, tres a la Copa del Rei i un a la Lliga de Campions.

Hat-trick d’ensomni al Clàssic

Un dels millors moments de la temporada del crac uruguaià va ser el diumenge 28 d’octubre del 2018, quan el FC Barcelona va vèncer per 5-1 el Reial Madrid. Aquella nit, Luis Suárez va anotar tres gols, en el que va ser el seu primer hat-trick en un Clàssic, i en què va tancar un partit màgic contra l’etern rival.

Cinquè màxim golejador de la història del Club

A més, el 20 de gener, en un Barça-Leganés que va acabar amb triomf blaugrana (3-1), Suárez va anotar el gol amb el qual va igualar Escolà com el cinquè màxim golejador de la història del Club amb 167 dianes. A més, uns mesos després, en la victòria davant l’Alabès per 0-2 (23 d’abril), va arribar als 131 gols a la Lliga, igualant Ladislau Kubala com el tercer màxim golejador de la història del Barça a la Lliga. Sens dubte, dos rècords absolutament brutals i a l’abast de molt pocs jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut