Luis Suárez, entre 4 i 6 setmanes de baixa

Luis Suárez, entre 4 i 6 setmanes de baixa

El ‘9’ blaugrana ha estat sotmès aquesta nit a una artroscòpia al genoll dret per una lesió meniscal interna

El jugador del primer equip Luis Suárez ha estat sotmès aquesta nit a una artroscòpia al genoll dret per una lesió meniscal interna pel doctor Cugat i sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club. El temps aproximat de baixa és d’entre 4 i 6 setmanes.

D’aquesta manera, el futbolista del FC Barcelona es perdrà els tres partits que queden aquesta temporada: els dos duels a la Lliga contra el Getafe i l’Eibar i la final de Copa que es jugarà contra el València al Benito Villamarín el proper 25 de maig.

25 gols en 49 partits

Luis Suárez, una temporada més, ha estat una assegurança de gol. Al llarg del curs 2018/19 ha foradat la xarxa rival en 25 ocasions (21 a la Lliga, 3 a la Copa i 1 a la Lliga de Campions), esdevenint el segon màxim golejador de l’equip, només per darrere de Lionel Messi.

El davanter de Salto va viure els moments més destacats del curs quan va anotar un triplet en el Clàssic de Lliga (5-1) disputat al Camp Nou -suma 11 gols contra l'etern rival- i quan el 23 d’abril passat va sumar el seu 131è gol a la Lliga, igualant els registres de Ladislau Kubala com el tercer màxim golejador de la història del Barça a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut