El repte del doblet

El repte del doblet

Derrotat a Anfield en una negra nit europea, el FC Barcelona afronta la recta final de temporada amb l’objectiu d’assolir el novè doblet de la seva història

El FC Barcelona va patir aquest dimarts, a Anfield, un inesperat cop europeu que el deixa sense un dels grans objectius de la temporada: la Lliga de Campions. Per segon any consecutiu, el conjunt blaugrana s’acomiada de la gran competició europea patint una dolorosa remuntada lluny del Camp Nou.

Res, però, farà recuperar ja aquesta Champions. Tal com va afirmar el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu només acabar el duel, “ja hi haurà temps per reflexionar” sobre les raons de la desfeta a Liverpool.

El principal objectiu culer de cara a la recta final de temporada, doncs, passa per la final de la Copa del Rei que el FC Barcelona jugarà el 25 de maig a Sevilla contra el València. Amb la Lliga ja al sac, al Benito Villamarín el conjunt blaugrana es juga un doblet que tindria un mèrit inqüestionable.

Seria, de fet, el novè doblet de la història del Club, el segon assolit de manera consecutiva. Només tres cops abans s’han encadenat dos doblets seguits. Suposaria, a banda, la cinquena Copa del Rei consecutiva, una fita mai assolida a la història del futbol estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut