Anfield ja acull el Barça

Anfield ja acull el Barça

L’estadi de l’equip ‘red’ ha estat l’escenari de l’últim entrenament del FC Barcelona abans de la tornada de les semifinals de la Champions

El FC Barcelona ja ha trepitjat la gespa d’Anfield. Ho ha fet aquest dilluns, poc més de 24 hores abans que comenci el duel de tornada de les semifinals de la Champions entre el Liverpool i el conjunt blaugrana. Els d’Ernesto Valverde, que defensen un 3-0 de l’anada, han dut a terme el darrer entrenament a l’escenari del partit, ja per deixar tancats els darrers detalls.

Una sessió que ha comptat amb els convocats per al partit d'aquest dimarts (21 h), que són 21 jugadors del primer equip més Wagué i Iñaki Peña, del Barça B. L’entrenament ha estat l’última activitat del dia d’un Barça que aquest matí ha agafat l’avió des de l’aeroport del Prat fins a la ciutat anglesa.

"Sempre és especial tornar a Anfield"

Abans de l'entrenament, ha estat el torn de repassar i analitzar la tornada de les semifinals de la Champions. En roda de premsa han comparegut el golejador Luis Suárez i l'entrenador Ernesto Valverde, que han coincidit a assegurar que, malgrat el bon resultat de l'anada, es viurà un partit molt complicat. 

Però especialment content per jugar a Anfield s'ha mostrat Luis Suárez, que torna a la que va ser casa seva durant tres temporades i mitja. L'uruguaià ha avisat de la dificultat d'aquest mític estadi. "En aquest sentit, el Liverpool juga amb un plus més, perquè sempre he dit que aquí l'equip local juga amb un més per la pressió de l'afició", ha comentat, a més de dir: "És molt especial per a mi tornar a Anfield, molt emocionant, perquè estic molt agraït al Liverpool pels grans moments viscuts". 

Per la seva part, el tècnic Ernesto Valverde ha comentat: "Plantegem el partit sense tenir en compte el resultat de l'anada". I és que per a l'entrenador del Barça "seria un error sortir a fer passar els minuts". "Cal sortir a atacar i a portar el partit al nostre terreny. És un camp que pressiona molt i haurem de vigilar molt", ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut