La convocatòria per viatjar a Liverpool

La convocatòria per viatjar a Liverpool

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 23 jugadors citats, per afrontar la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Arriba una de les setmanes més importants de la temporada. Arriba la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, i la visita a Anfield. Els d’Ernesto Valverde es veuran les cares amb el Liverpool FC de Jürgen Klopp aquest dimarts a les 21 hores. El tècnic ha facilitat aquest diumenge la llista de 23 convocats.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Rafinha (no disponible), Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Aleñá, Iñaki Peña i M. Wague. O. Dembélé, amb baixa mèdica, i Todibo no viatgen amb l’equip i es queden a Barcelona. A més, en aquesta competició, Carles Aleñá seguirà lluint el dorsal 26 fins al final d'aquesta.

Entrenament de recuperació

Aquest diumenge l’equip ha tornat als entrenaments després de la derrota contra el Celta a Balaídos (2-0), en una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip a més de Wague, Collado i Riqui Puig, del Barça B, i Tenas, del Juvenil A, al camp Tito Vilanova. Aquest dilluns al matí, l’equip posarà rumb a Liverpool, on s’entrenarà a partir de les 18 hores a Anfield (19h a Barcelona). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut