Malcom visita nens i nenes beneficiaris de la Fundació al Raval

Malcom visita nens i nenes beneficiaris de la Fundació al Raval

Els nens i nenes beneficiaris de la Fundació Barça de l’Institut Miquel Tarradell li han fet obsequi d’un ninot “Malcom” fet per ells

Malcom Oliveira ha visitat l’Institut Miquel Tarradell del barri del Raval de Barcelona. En aquest centre la Fundació Barça utilitza l’esport i l’educació en valors com a eina d’inclusió social.

L’extrem blaugrana i els joves del centre, amb els quals treballa la Fundació, han realitzat un intercanvi de regals, Malcom els ha regalat pilotes i material esportiu de la marca Nike i els infants de l’institut li han regalat un ninot "Malcom" amb l’aspecte del jugador. Els joves han pogut gaudir d’una estona de futbol amb el davanter del Barça. Finalment, s’han fet una foto de família.

Al centre, la Fundació Barça hi duu a terme durant tot el curs escolar activitats setmanals de dues hores de durada, en què participen 45 joves d’entre 12 i 16 anys. Els valors que s’implementen a la metodologia 'FutbolNet' s’extrapolen a altres ambients vitals dels estudiants com la mateixa escola, la família, els amics i la societat en general. La metodologia del programa d’inclusió utilitza l’activitat física i l’esport com a agent de canvi per a infants i joves en entorns vulnerables. 'FutbolNet' fomenta els valors del FC Barcelona –l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l’ambició– entesos des de la cultura de la cooperació, on els valors afavoreixen a un mateix i a tota la comunitat, possibilitant experiències significatives diferents a l’hora de relacionar-se.

Declaracions de Malcom:

"Recordo que, quan era petit, havíem de fer pilotes de paper perquè no teníem amb què jugar. Per això estic molt content d'haver participat en aquesta iniciativa avui".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut