Porto o Liverpool, el rival a semifinals

Porto o Liverpool, el rival a semifinals

Després d’eliminar el Manchester United, el FC Barcelona espera rival a la següent ronda de la Lliga de Campions

El FC Barcelona ja espera rival a les semifinals de la Lliga de Campions. Després d’eliminar el Manchester United als quarts de final amb un gran triomf en el partit de tornada al Camp Nou, els homes d’Ernesto Valverde estaran entre els quatre millors equips del continent. El rival a semifinals, però, se sabrà aquest dimecres: serà el guanyador de l’eliminatòria entre el Porto i el Liverpool.

En el partit d’anada a Anfield, els reds van vèncer per 2-0 gràcies als gols de Naby Keita i Roberto Firmino. Però a la tornada a l’estadi Do Dragão serà on es decidirà quin dels dos conjunts accedeix a les semifinals per veure’s les cares davant el FC Barcelona. Cal recordar que en aquesta eliminatòria el conjunt blaugrana disputarà l’anada a casa (el 30 d’abril o l’1 de maig) i la tornada serà a Anglaterra o a Portugal (el 7 o el 8 de maig). Les dates exactes de les semifinals es confirmaran aquest dijous.

style="width:100%;"

L'Ajax, l'altre semifinalista

Pel que fa a l’altra eliminatòria de semifinals, l'Ajax, després d’eliminar aquest dimarts la Juventus a Torí (1-2), es veurà les cares davant el guanyador de l’altre partit dels quarts: Manchester City – Tottenham. A l’anada, els de Pochettino van vèncer per 1-0 gràcies a un gol de Heung-Min Son, i aquest dimecres es decidirà tot en el partit de tornada a l’Etihad Stadium. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut