El Chelsea, un rival renovat i experimentat

El Chelsea, un rival renovat i experimentat

El Barça i el conjunt londinenc es veuran les cares el proper 23 de juliol a l’Estadi de Saitama durant la gira del Club al Japó

El FC Barcelona i el Chelsea es veuran les cares aquest estiu durant la disputa de la Rakuten Cup i serà el primer test de la pretemporada per al conjunt de Valverde. Els blaugranes, que quatre dies després s'enfrontaran al Vissel Kobe d’Andrés Iniesta, el 23 de juliol ho faran a prop de Tòquio a l’Estadi de Saitama.

Serà la segona vegada que s’enfrontin Barça i Chelsea en partit amistós. L’últim va ser el 2015 durant la gira pels Estats Units en la International Champions Cup. Un partit que va acabar amb empat (2-2). Ara bé, l’últim precedent entre tots dos equips és ben recent i porta molts bons records als blaugranes. I és que els de Valverde van eliminar el Chelsea als vuitens de final de la Lliga de Campions la temporada passada, després d’empatar a Stamford Bridge (1-1) i golejar al Camp Nou (3-0).

Els canvis del Chelsea

Respecte a l’últim enfrontament entre tots dos equips, el Chelsea ha renovat a fons la seva plantilla, començant pel cos tècnic. Frank Lampard, exjugador i llegenda del conjunt anglès, ha agafat les regnes de l’equip per a la propera temporada després d'haver entrenat al Derby County el passat curs.  

Lampard compta amb una plantilla experimentada i amb molt de talent, amb jugadors de nivell com Willian, Kanté, Marcos Alonso, David Luiz i Kovacic, entre d’altres. A més, els 'blues' s'han reforçat aquest estiu amb el jove jugador nordamèrica Christian Pulisic. El duel també servirà per retrobar-se amb l’exblaugrana Pedro, que va vestir la samarreta blaugrana durant vuit temporades (2007/08 – 2015/16), va marcar 99 gols i va conquerir 21 títols. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut