El Vissel Kobe, un equip amb passat blaugrana

El Vissel Kobe, un equip amb passat blaugrana

L’equip japonès compta a les seves files amb els exculers Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper

El Vissel Kobe serà el primer rival del FC Barcelona durant la gira d’aquest estiu al Japó. L’enfrontament no serà un qualsevol sinó que estarà carregat d’emotivitat. I és que a les files del conjunt japonès hi milita l’excapità i llegenda del Barça Andrés Iniesta, que va fitxar pel Vissel Kobe l'estiu passat després de posar el punt final a 22 anys de carrera vestit de blaugrana, en els quals va guanyar 32 títols. Serà la primera vegada que Iniesta s’enfrontarà al FC Barcelona.

Dos retrobaments més: Villa i Samper

Però Iniesta no serà l’únic retrobament que tindrà l’equip blaugrana, sinó que el duel també servirà per retrobar-se amb els exculers David Villa i Sergi Samper. El davanter asturià va vestir la samarreta blaugrana durant quatre temporades (2010/11-2013/14), en les quals va guanyar un total de vuit títols. Samper, per la seva banda, va marxar el mes de febrer passat amb cinc títols sota el braç.

 

El Vissel Kobe

El conjunt japonès ha començat la temporada amb bona forma i actualment és el desè classificat. Juan Manuel Lillo, que va dirigir el Vissel Kobe fins a aquest dimecres 17 amb l'objectiu de fer una plantilla que combinés joventut amb experiència i veterania, va decidir finalitzar el contracte amb el club i ara l'entrenador japonès Takayuki Yoshida ha agafat les regnes. A banda dels ja esmentats Iniesta i Villa, el club compta amb un davanter acostumat a marcar molts gols al llarg de la seva carrera, sobretot a Alemanya, en la seva etapa al Bayern de Munic: Lucas Podolski.

Fundat el 1966, el Vissel Kobe no ha aconseguit grans títols a la seva història. Ascendit per primer cop a la J1 League –Primera Divisió japonesa– el 1986, va tornar a baixar el 2005, any en el qual Rakuten –actual patrocinador del FC Barcelona– va comprar l'equip. Després d’uns anys d’alts i baixos, l’equip va tornar a pujar a la J1 el 2006 i manté la categoria fins a l'actualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut