Victòria del Manchester United abans de visitar el Camp Nou

El conjunt anglès ha superat el West Ham (2-1) amb dos gols de Pogba de penal, en el partit previ a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Victòria del Manchester United abans d’afrontar el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions al Camp Nou. Els homes d’Ole Gunnar Solskjær han superat per la mínima el West Ham (2-1) gràcies a un doblet de Paul Pogba, ambdós gols de penal. El migcampista francès suma ja 13 gols a la Premier aquesta temporada, i és el màxim golejador de l’equip en la competició.

Els red devils, que han presentat un onze amb força rotacions, s’han avançat des dels onze metres als 19 minuts de partit, però Felipe Andersson ha empatat per als visitants només començar la segona part (minut 49). A falta de 10 minuts per acabar l'enfrontament, de nou Pogba, i també de penal, ha donat els tres punts als d’Old Trafford per seguir en la lluita per estar entre els quatre primers a la Premier. Actualment el United és cinquè amb 64 punts, a només dos de les posicions que donen accés a la Lliga de Campions.

Així doncs, el conjunt anglès arribarà dimarts (21.00h) al Camp Nou amb la feina feta i a la recerca d’una victòria que el faci accedir a les semifinals de la Lliga de Campions. Cal recordar que el FC Barcelona va vèncer per 0-1 a Old Trafford en el partit d’anada gràcies a un gol de Shaw en pròpia porteria, i que intentarà certificar el pas a la següent ronda davant l’afició barcelonista.