Els quatre motius per no perdre’s un duel històric a Osca

Els quatre motius per no perdre’s un duel històric a Osca

La Lliga es reprèn aquest cap de setmana amb un duel inèdit que enfrontarà el líder i el cuer de la competició

Torna la Lliga i ho fa amb un duel que no s’ha disputat mai a la Lliga a El Alcoraz: Osca-Barça (16.15 hores, BeIN LaLiga). Els d’Ernesto Valverde arriben al matx en forma després d’imposar-se a Old Trafford i avançar-se en els quarts de final de la Lliga de Campions. Ara toca canviar el xip i centrar-se novament en la Lliga contra un rival que busca sortir de la zona de descens.

1. Primera visita a la Lliga del Barça a El Alcoraz

Sempre hi ha una primera vegada. L’Osca-Barça d’aquest dissabte serà el primer partit a la Lliga que es disputarà a El Alcoraz. I és que els dos equips només s’han vist les cares quatre vegades. La primera va ser als setzens de final de la Copa de la temporada 2014/15. En aquesta eliminatòria els culers van sortir victoriosos amb un resultat global de 12-1. L’altra vegada que Osca i Barça es van enfrontar va ser en el duel d’anada d’aquesta temporada al Camp Nou (8-2).

Huesca - FC Barcelona - Miguel Ruiz

2. Un partit amb possibles rotacions

Resten set partits de Lliga per disputar-se i la tornada dels quarts de la Champions contra el Manchester United a l’horitzó. Ernesto Valverde ha utilitzat 22 jugadors fins ara i podria donar descans als futbolistes amb més minuts. Una opció per tenir més descansats alguns jugadors en el tram final de temporada amb la Lliga, la Copa i la Champions en joc.

El tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Todibo, Coutinho, Arthur, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig, Abel Ruiz i Wague. Queden fora de la convocatòria per sanció Piqué i Suárez, per decisió tècnica Sergio i Messi, i per lesió S. Roberto, Rafinha i Vermaelen. Rakitic serà baixa per febre.

3. No es pot abaixar el ritme a la Lliga

El FC Barcelona no pot abaixar els braços a la competició domèstica. I és que, tot i tenir 11 punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Atlètic de Madrid, els d’Ernesto Valverde saben que no es poden despistar si volen aixecar el segon títol de Lliga de manera consecutiva.

4. Ezequiel Ávila, la principal amenaça

El jugador de l’Osca és un dels màxims perills del conjunt aragonès. I és que l’argentí ha participat en sis gols en els darrers sis enfrontaments. Amb quatre dianes i dues assistències Ezequiel 'el Chimy' Ávila està destacant com un dels homes més actius del conjunt dirigit per Francisco Rodríguez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut