Rakitic, 50 partits a la Champions com a blaugrana

Rakitic, 50 partits a la Champions com a blaugrana

El migcampista croat ha arribat a la cinquantena de duels a la Lliga de Campions amb el FC Barcelona, on ha marcat 6 gols i es va proclamar campió el 2015

Ivan Rakitic ha assolit els 50 partits amb el FC Barcelona a la Lliga de Campions. En el duel davant el Manchester United a Old Trafford (0-1), el migcampista croat ha arribat a la cinquantena de partits a la Champions com a blaugrana, en els quals registra 34 victòries, 9 empats i només 7 derrotes. A més, ha estat titular en 45 d’aquests 50 partits.

El ‘4’ barcelonista, peça clau tant en el Barça d’Ernesto Valverde com en el de Luis Enrique Martínez, també ha anotat sis gols en aquests 50 partits europeus, a més d’haver donat cinc assistències. També, Rakitic ha aconseguit una Lliga de Campions amb el FC Barcelona, precisament en la seva primera temporada com a culer (2014-15), marcant un gol en la final davant la Juventus.

Però el croat no només ha jugat la Champions com a barcelonista. Amb el Schalke 04 també va disputar un total de 12 partits, on va repartir fins a tres assistències de gol. Amb el Sevilla, però, no va jugar la Champions, sinó l’Europa League. De fet, contant els partits a totes les competicions europees, Rakitic ha arribat als 100 duels en Europa amb la victòria a Old Trafford, una gran xifra per a un dels millors migcampistes europeus dels darrers anys.

Suárez, 50 partits a la Champions

També l’uruguaià ha assolit una xifra rodona. Amb el partit contra el Manchester United, Luis Suárez ha arribat als 50 partits a la Lliga de Campions: 45 amb el FC Barcelona i 5 amb l’Ajax. Igual que Rakitic, Suárez va ser clau en aconseguir la Champions del 2015, marcant també a la final. A més, en aquests 50 partits, n’ha guanyat 34, ha empatat 8 i ha perdut 8, marcant 20 gols i donant 17 assistències. Aquest dimecres ha tornat a ser decisiu, participant directament en el gol blaugrana, que ha acabat sent de Shaw en pròpia porteria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut