Piqué:

Piqué: "Em fa molta il·lusió tornar a Old Trafford"

El central del Barça ha analitzat aquest Manchester United - Barça

El FC Barcelona juga aquest dimecres el partit d'anada dels quarts de final contra el Manchester United. I els de Valverde, en aquest duel, visiten Old Trafford, un estadi espectacular que es vestirà de gala per a l'ocasió. Les ganes són conjuntes, però si hi ha un futbolista del FC Barcelona que viurà un duel especial aquest és Gerard Piqué. El central, que va ser jugador dels 'red devil' entre el 2004 i el 2006, a més de la temporada 2007/08, ha valorat l'enfrontament. "Tenim una bona situació, amb la Lliga molt a prop i la final de Copa. Estem fent bé les coses i el que tenim és il·lusió, no pressió. Volem un bon resultat per al Camp Nou, però és un camp on la gent pressiona".

A més, Piqué ha parlat de les que creu que poden ser les claus de l'enfrontament: "Tindrem la pilota, o això intentarem. Ells voldran sortir a la contra amb gent ràpida i forta, com Rashford o Lukaku. Haurem d'anar amb compte amb les jugades d'estratègia, primer evitant-les i després no encaixant si no les podem evitar".

Un passat 'red devil'

La visita a Old Trafford porta Piqué molt bons records. "Quan ens va tocar el Manchester em va fer il·lusió. Li tinc una estima especial i espero que els vagi bé en el futur, encara que no en aquesta eliminatòria. És un partit molt especial per a mi, perquè aquí vaig passar de nen a adult, vaig aprendre molt tant fora com dins del camp. Quan vaig tornar a casa era una persona totalment diferent".

I no només es retrobarà amb Old Trafford, sinó que també ho farà amb el seu tècnic actual, Ole Gunnar Solskjær, que va ser el seu company. "Jo tenia 17 anys i ell era dels veterans de l'equip. Tenia problemes de lesions però la seva qualitat es notava fins i tot en els entrenaments. M'alegra veure'l fer una bona feina a la banqueta del Manchester United. Serà un partit dur i esperem guanyar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut