Zlatan Ibrahimovic: “El United – Barça serà un duel molt atractiu de veure”

Zlatan Ibrahimovic: “El United – Barça serà un duel molt atractiu de veure”

L’exjugador dels dos equips guarda grans records de la seva etapa culer, i vaticina un duel Messi-Pogba per decidir l’eliminatòria

Zlatan Ibrahimovic, exjugador tant del Barça (2009/10) com del Manchester United (2016-18), ha atès els mitjans del Club des de Los Angeles, on ha volgut valorar la gran eliminatòria dels quarts de final entre els dos equips. Per a 'Ibra' el United-Barça serà “un partit molt interessant, amb dos clubs amb una gran història i molt atractiu de veure”.

Un duel Messi-Pogba?

El golejador suec es desfà en elogis cap a Lionel Messi, de qui assegura que “marca la diferència cada cop que juga”. I apunta a Paul Pogba com el jugador clau del conjunt d’Ole Gunnar Solskjaer: “A Manchester és qui marca la diferència”. Tot i això, l’ex ‘9’ blaugrana apel·la a l’esperit col·lectiu del futbol com a eina per superar l’eliminatòria.

“Al Barça érem els millors del món”

Zlatan guarda “grans records” de la seva temporada a Can Barça. Ibra ha destacat que, en el seu any com a culer, “allà on anàvem la gent tenia un gran respecte per l’equip” i que gaudia jugant-hi “perquè l’equip era molt fort”. Així doncs, el davanter suec serà, de ben segur, un més dels fans del futbol que estaran molt pendents del duel d’aquest proper dimecres a Old Trafford (21.00 h, hora de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut