Dos nous horaris confirmats

Dos nous horaris confirmats

El partit contra la Reial Societat serà el 20 d'abril a les 20.45 i el matx contra l'Alabès, el dia de Sant Jordi a les 21.30

La Lliga ha anunciat aquest dimarts l’horari del matx contra el conjunt d’Imanol Alguacil. El FC Barcelona – Reial Societat de la jornada 33 de Lliga es jugarà el dissabte 20 d’abril a les 20.45 h al Camp Nou. El matx també es podrà seguir pel canal Movistar Partidazo. A més, també han confirmat que el duel contra l'Alabès de la jornada 34 serà tres dies després. Així doncs, el FC Barcelona viatjarà a Mendizorroza el 23 d'abril a les 21.30 hores, en directe per BeIN LaLiga.

Cal recordar que en el partit d’anada contra la Reial Societat, a la jornada 4, el Barça va remuntar en només tres minuts el gol inicial d’Elustondo per endur-se el triomf. Suárez i Dembélé als minuts 63 i 66 van donar els tres punts als de Valverde.

Tot just després dels quarts de final de la Lliga de Campions

El partit contra els de Sant Sebastià arribarà després de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que es disputarà el dimarts 16 d’abril a les 21.00 hores al Camp Nou. Serà, doncs, en ple tram decisiu de la temporada, ja que l’equip haurà d’afrontar un exigent matx contra l’Alabès dies després, en una jornada entre setmana de la competició domèstica.

Per Sant Jordi, contra el primer rival del curs

Tres dies després, els de Valverde viatjaran a Vitòria per enfrontar-se a l'Alabès de l'exblaugrana Abelardo. El conjunt vitorià va ser el rival culer a la jornada 1, i els blaugrana van vèncer el duel per 3-0, amb un doblet de Messi i un gol de Phillipe Coutinho.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut