Comença el tram decisiu

Comença el tram decisiu

Els de Valverde encarrilen la recta final de la temporada vius en les tres competicions

Després de l’aturada per compromisos de seleccions, els blaugrana inicien el tram final de la temporada 2018/19. Amb 10 punts d’avantatge a la Lliga, finalistes de la Copa del Rei contra el València CF al Benito Villamarín i amb els quarts de final de Champions contra el Manchester United a l’horitzó, els culers inicien un apassionant tram final de curs amb l’opció d’aixecar els tres títols possibles.

La Lliga

Quan només falten deu jornades per al final de la competició regular, i tot i disposar  d’una renda considerable respecte als màxims aspirants a la competició,  l’esprint final per alçar la 26a Lliga començarà dissabte vinent al Camp Nou, en el derbi de la Ciutat Comtal contra l’Espanyol (16.15, BeIN LaLiga).  

Repassem el calendari de partits que els espera al FC Barcelona, l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid fins a arribar a la darrera cita —la jornada 38— de la competició domèstica.

With ten games to play, we look at the remaining schedules for the top three contenders


Final de la Copa del Rei

Els enfrontaments contra el València a la Copa són un clàssic. El 25 de maig al Benito Villamarín, els blaugrana buscaran alçar la seva 31a Copa del Rei contra el València, en el que tot apunta que serà una final molt disputada. Pel que fa a aquest curs a la Lliga, els de Marcelino no han posat les coses gens senzilles als de Valverde, amb dos empats (1-1 a Mestalla) i (2-2 al Camp Nou).

El Valencia serà el rival del Barça a la final de Copa del 25 de maig


Quarts de final de la Champions

Acostumat a ser un duel de finals, el Barça-Manchester United d’aquests quarts de Champions serà el vuitè precedent entre catalans i anglesos. Els de Valverde disputaran l’anada el 10 d’abril a Old Trafford (21.00 h) i la tornada serà una setmana més tard, el 16 d’abril al Camp Nou (21.00 h).

El Barça jugarà amb el Manchester United els quarts de la Champions
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut