La convocatòria per visitar el Betis

La convocatòria per visitar el Betis

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 28a jornada de Lliga a Sevilla (20.45 hores)

Torna la Lliga, després d’una setmana molt intensa amb l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Lió, i ho fa en un dels escenaris més complicats de la temporada, el Benito Villamarín. Aquest diumenge, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà el Betis en la 28a jornada de Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a les 20.45 hores a Sevilla, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Murillo i Vermaelen, que ha rebut l'alta mèdica, i per lesió O. Dembélé i Rafinha.

Darrera sessió amb Tenas del Juvenil A

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Betis. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Vermaelen, que ha fet part de l’entrenament amb l’equip. També s’ha exercitat el porter Arnau Tenas del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut