L’estrena de Todibo amb el Barça

L’estrena de Todibo amb el Barça

El francès ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana

El partit de la Supercopa de Catalunya entre Barça i Girona ha vist el debut de Jean-Clair Todibo amb el FC Barcelona. Un matx en què el jove futbolista francès ha demostrat polivalència i recursos sobre la gespa de La Nova Creu Alta. Perquè Todibo ha format part de l’11 titular com a mig centre, però a la segona part ha passat a ocupar la posició de central. I no ha desentonat en cap demarcació.

El ‘6’ blaugrana ha exhibit bona col·locació sobre la gespa, criteri en la passada i, fins i tot, fantasia amb la pilota als peus: una sotana i també ha intentat una ruleta. A més a més, el francès ha fet gala de les seves qualitats defensives quan els d’Eusebio Sacristán han vorejat l’àrea blaugrana. La participació de Todibo en el seu primer matx amb l’elàstica blaugrana ha enregistrat un total de 65 minuts en els quals els de Valverde no han encaixat gol.

Però quatre minuts després que el francès abandonés el terreny de joc, el Girona ha marcat la diana que l’ha proclamat campió de la Supercopa de Catalunya. Així doncs, el debut del francès amb la samarreta blaugrana ha estat agredolç. Igual que l’estrena del lateral dret del Barça B Moussa Wague amb el primer equip. El senegalès, que ha coincidit a la defensa amb Todibo, ha disputat tot el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut