La convocatòria pel Clàssic de Lliga

La convocatòria pel Clàssic de Lliga

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats per afrontar la 26a jornada de Lliga contra el Real Madrid (20.45 hores)

Arriba el segon Clàssic de la setmana i tercer de la temporada. Aquest dissabte, l’equip d’Ernesto Valverde tornarà a visitar al Real Madrid al Santiago Bernabéu. Per aquest partit, que es disputarà a les 20.45 hores a Madrid, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 19 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Samper i Prince, i per lesió Rafinha i Vermaelen.

Darrera sessió amb els disponibles

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Real Madrid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Samper ha fet treball específic. Qui també s’ha exercitat a les ordres d’Ernesto Valverde ha estat Iñaki Peña, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut