La convocatòria per visitar el Bernabéu

La convocatòria per visitar el Bernabéu

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la tornada de la semifinal de Copa del Rei a Madrid (21 hores)

Arriba l’hora de la primera eliminatòria decisiva de la temporada, arriba la tornada de la semifinal de la Copa del Rei. Aquest dimecres, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà al Real Madrid al Santiago Bernabéu. Per aquest partit, que es disputarà a les 21.00 hores a Madrid, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 19 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Samper, Murillo i Prince, i per lesió Rafinha i Vermaelen. 

Darrera sessió amb dues altes mèdiques

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Real Madrid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb Arthur i Cillessen entrenant amb el grup. També s’han exercitat Iñaki Peña i Riqui Puig del Barça B. A l’acabar l’entrenament, el migcampista Arthur i el porter Cillessen han rebut l’alta mèdica i han pogut entrar a la convocatòria per aquest partit decisiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut