Aleñá i Muniesa presenten la Supercopa de Catalunya

Aleñá i Muniesa presenten la Supercopa de Catalunya

El migcampista del primer equip i el defensa del Girona format al futbol formatiu blaugrana, mestres de cerimònies en la presentació del duel

Carles Aleñá i Marc Muniesa van ser els protagonistes de la presentació de la IV edició de la Supercopa de Catalunya. El ‘21’ culer i el defensa del Girona, sorgit del futbol formatiu del FC Barcelona, van explicar les seves impressions de cara al duel del proper 6 de març. Per al migcampista del Maresme, la Supercopa de Catalunya serà “un partit especial” contra un equip “que ha fet les coses molt bé l’any passat i aquest”.

Aleñá assegura que serà un duel “molt igualat i en el que espera que la gent vingui a animar al camp del Sabadell”. Per part gironina, Muniesa va destacar el “fet històric que el Girona participarà en la competició per primer cop”, un fet que per als gironins és “un al·licient més”.

Una Supercopa de Catalunya que tindrà lloc a la Nova Creu Alta el pròxim 6 de març. Un duel que enfrontarà el FC Barcelona i el Girona FC, els dos equips catalans millor classificats en la darrera temporada a la Lliga. Els blaugranes defensaran el títol, aconseguit la temporada passada després de guanyar l’Espanyol, davant els gironins, que afronten la seva participació en aquesta competició.

Els socis del FC Barcelona gaudiran d'un 50% de descompte en les entrades del matx a Sabadell, Del dijous 21 de febrer a les 13.00 h i fins al dilluns 25 de febrer a la mateixa hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut