La convocatòria per visitar a l’Athletic

La convocatòria per visitar a l’Athletic

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la 23a jornada de Lliga a San Mamés (20.45 hores)

Torna la Lliga i ho fa en un escenari immillorable. Aquest diumenge, l’equip d’Ernesto Valverde visitarà a l’Athletic Club en la 23a jornada de Lliga. Per aquest partit, que es disputarà a l’estadi Nou San Mamés a les 20.45 hores, Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i Samper, i per lesió Arthur, Rafinha, Cillessen i Umtiti, i Jordi Alba per sanció.

Darrera sessió i alta mèdica de Dembélé

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Athletic Club. La bona noticia del dia ha estat l’alta mèdica d’O. Dembélé. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més d’Umtiti que fa fet part de l’entrenament amb l’equip. També s’han exercitat Iñaki Peña i Miranda del Barça B i Arnau Tenas del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut