Messi salva un punt per al líder (2-2)

Dos gols del crac argentí, que ja en suma 21 a la Lliga, salven l’empat per als blaugranes després d’haver anat perdent 0-2 a la primera part

Repartiment de punts al Camp Nou. El FC Barcelona i el València han empatat (2-2) en la 22a jornada del campionat de Lliga. Els visitants s'han avançat a la primera part amb dos gols de Gameiro i Parejo, de penal, però els blaugranes, amb un doblet de Messi (el primer també de penal), han aconseguit salvar un punt per continuar sumant i mantenir-se al capdamunt de la classificació.

El duel ha començat amb ensurt inicial, i és que el València ha tingut una doble ocasió claríssima per avançar-se al marcador. Parejo, amb una rematada en boca de canó que ha aturat Ter Stegen, i el rebot, Cheryshev l'ha enviat al pal. Els culers, però, han reaccionat ràpidament i les primeres aproximacions a la porteria de Neto han començat a arribar, amb Leo Messi molt actiu entre línies. Tot i així, amb els barcelonistes no gaire encertats en la definició, els visitants han aprofitat un contraatac per avançar-se al marcador mitjançant Gameiro (0-1, minut 25), que ha aprofitat una bona assistència de Rodrigo per definir davant Ter Stegen.

Penals en ambdues àrees

Només set minuts després, caiguda de Wass dins l'àrea i penal de Sergi Roberto. El capità Parejo ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima per situar el 0-2 (minut 32), cosa que ha complicat encara més el partit als de Valverde. Tot i així, els barcelonistes han reaccionat, i un penal de Lato sobre Semedo ha permès a Leo Messi escurçar distàncies des dels 11 metres (1-2, minut 39). Just abans del descans, Sergi Roberto ha estat a punt d'empatar, però la seva rematada s'ha estavellat al pal.

Un altre cop Messi

El segon temps ha començat amb un intercanvi constant de cops en atac, i Messi ha tingut la primera bona ocasió amb un xut des de la frontal, però Neto ha refusat a córner. Els valencianistes han reaccionat amb dues bones ocasions de Rodrigo, la primera de les quals amb Ter Stegen providencial salvant el mà a mà. Tot i així, ha estat de nou Leo Messi qui veuria porteria: gran xut des de fora de l'àrea ajustat al pal, impossible per a Neto, per tornar a empatar el matx (2-2, minut 64).

A partir del gol, els culers ho han intentat amb insistència, però el València, molt tancat al darrere, ha aconseguit mantenir el resultat. Finalment, empat al Camp Nou (2-2) i repartiment de punts entre dos grans equips que ara hauran de pensar en la Copa. Amb aquest resultat, els barcelonistes trenquen una ratxa de vuit partits consecutius de Lliga guanyant, però continuen líders de la classificació.