Barça-València: El primer partidàs del mes

Barça-València: El primer partidàs del mes

(18.30, BeIN LaLiga) Els blaugrana inicien un febrer molt exigent contra un conjunt molt millorat

Els d’Ernesto Valverde reben el València al Camp Nou (18:30h, beIN LaLiga) en el duel corresponent a la jornada 22 de la Lliga. Els valencians arriben immersos en una bona dinàmica després d’aconseguir el bitllet per les semifinals de la Copa del Rei i sumar dos triomfs consecutius a la Lliga. Per tant, l’equip s’examina al Camp Nou contra un rival d’altura.

Precedents favorables als blaugrana

Els darrers enfrontaments contra el conjunt ‘xe’ conviden a l’optimisme. El València només ha guanyat un dels seus últims nou partits a la competició domèstica davant el Barça, que suma 5 victòries i 3 empats. Ernesto Valverde, a més, està invicte com a local contra els valencianistes com a tècnic de Primera Divisió, amb 4 victòries i 5 empats.

El FC Barcelona és l’equip que més gols li ha marcat als de Mestalla, (314) i Marcelino García Toral no guarda un bon record dels seus duels contra l’equip culer, amb un balanç de 5 igualades i 14 derrotes en totes les competicions.

Un nou rècord per al millor?

A més, durant el duel Lionel Messi pot tornar a trencar un nou registre. L’argentí té predilecció per jugar contra el València, que és el rival al que s’ha enfrontat més cops (25, empatat amb l’Atlètic de Madrid).

I en aquests duels, Messi ha participat en 32 gols (22 gols, 10 assistències). I si forada la xarxa aquest dissabte, el capità culer sumarà 11 temporades consecutives anotant almenys 20 gols a la Lliga, ja que ara en duu 19.

El rival

Màxim golejador: Dani Parejo és el ‘pitxitxi’ del conjunt valencià amb 5 dianes a la Lliga.
Entrenador: Marcelino García Toral.
Estat de forma: El conjunt valencià arriba immers en una bona ratxa de resultats. Ha guanyat els seus últims dos partits a la competició domèstica i s’ha classificat per les semifinals de la Copa del Rei.

La convocatòria de Valverde

El tècnic culer ha decidit citar 19 futbolistes, després de la baixa d’última hora de Jasper Cillessen, amb un trencament muscular al soli de la cama dreta que el mantindrà de baixa al voltant d’unes sis setmanes. Així doncs, el de Viandar de la Vera ha escollit Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Malcom, Lenglet, Samper, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen i Iñaki Peña (30). Així doncs, es queden fora O. Dembélé, Rafinha, Cillessen i Umtiti per lesió, Sergio per sanció i Todibo per decisió tècnica.

Els escollits pel València

Marcelino també presenta novetats, i és que Roncaglia, una de les dues incorporacions al mercat invernal, entra a la convocatòria, on no hi seran Gayà i Guedes per lesió, Diakhaby per sanció i Rubén Sobrino, incorporat el darrer dia de mercat, per decisió tècnica. Així doncs, la convocatòria visitant queda formada per Domènech, Neto, Garay, Roncaglia, Wass, G.Paulista, Lato, Piccini, Parejo, Coquelin, Kondogbia, C.Soler, Ferran, Kang In, Cheryshev, Rodrigo M., Gameiro i Santi Mina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut