Acord amb l'Atlético Mineiro per al traspàs d'Emerson

Acord amb l'Atlético Mineiro per al traspàs d'Emerson

El futbolista brasiler s'incorporarà al FC Barcelona l'1 de juliol del 2019 i signarà fins al curs 2023/24

El FC Barcelona i l’Atlético Mineiro han arribat a un acord per al traspàs del jugador Emerson, que s’incorporarà a la disciplina del club blaugrana a partir del dia 1 de juliol del 2019.

El cost de l’operació serà de 12 milions d’euros, i el jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes cinc temporades, fins al final del curs 2023/24.

Emerson, rigor defensiu i ofensiu

Nascut a Sao Paulo el 14 de gener del 1999 (20 anys), Emerson Aparecido Leite de Souza Junior aterra a Barcelona procedent de l’Atlético Mineiro, on s’ha estat poc més d’un curs. Abans d’anar al club de la ciutat de Belo Horizonte va defensar els colors del Ponte Preta, equip de la localitat brasilera Campinas. A més, aquest lateral dret és un fix en les convocatòries de les categories inferiors de la selecció brasilera. Actualment, Emerson es troba immers en el Campionat Sud-americà Sub-20 amb ‘la canarinha’.

Comparat al Brasil amb l’exblaugrana Dani Alves, Emerson és un profund lateral dret que garanteix un treball simètric en atac i en defensa. Perquè aquest jove brasiler és expeditiu en el tall davant l’extrem rival i, alhora, mil·limètric en la passada en zona d’atac. I és que la velocitat que apodera, que no està renyida amb el seu bon tracte de l’esfèric, li permet conjugar aportació ofensiva i alta capacitat defensiva.

A més, atac i defensa s’uneixen en les qualitats d’aquest brasiler quan treu la pilota des del darrere. Emerson, associant-se amb els seus companys, surt des de la seva àrea amb passades curtes i verticals per plantar-se a l’àrea rival i fer una passada de gol. També atresora un potent xut des de la llarga distància.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut