Així ha estat la presentació de Pedri

Així ha estat la presentació de Pedri

El jugador canari ha gaudit d’un intens dia al Camp Nou, on ha estat presentat com a nou jugador del FC Barcelona i ha ofert la seva primera roda de premsa com a culer

Dia molt especial per a Pedri. El jove jugador canari ha viscut una tarda d’ensomni aquest dijous al Camp Nou, on ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona.

El nou futbolista barcelonista ja acumulava diversos dies entrenant a la Ciutat Esportiva, juntament amb la resta de fitxatges i futbolistes que han tornat de les seves cessions. Però aquest dijous, després de que el seu fitxatge s’anunciés el passat mes de setembre, ha tingut lloc la presentació. 

L’acte ha iniciat amb la signatura pública a la Llotja President Suñol, juntament amb el President del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. 

Després, Pedri ha conegut el seu futur vestidor, on compartirà lloc amb els grans cracs culers, i tot seguit, el jove futbolista ha fet els habituals tocs de pilota, tot i que no ha pogut trepitjar la gespa del Camp Nou degut a que està sent canviada. 

Finalment, el nou jugador culer ha comparegut en roda de premsa a l’Auditori 1899, juntament amb el President Josep Maria Bartomeu i i Ramon Planes, responsable de la secretaria tècnica. Pedri ha destacat que "és un somni, tinc moltes ganes de gaudir i créixer amb els millors del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut