Trobada de Bartomeu amb els jugadors a la Ciutat Esportiva

Trobada de Bartomeu amb els jugadors a la Ciutat Esportiva

El president del FC Barcelona ha visitat l’entrenament del primer equip aquest dissabte al matí juntament amb el CEO, Òscar Grau

Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat aquest dissabte al matí fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb el CEO del FC Barcelona, Òscar Grau. El president blaugrana s’ha interessat per la salut de l’staff i jugadors, i de com han transcorregut aquestes primeres setmanes de retorn als entrenaments. A més, també ha comentat l’estat de l’inici de les competicions, tant de la Lliga com de la Champions.

Bartomeu i Grau han presenciat l’entrenament del primer torn, i, un cop finalitzat, s’han trobat amb aquest primer grup de jugadors. Posteriorment, la trobada ha estat amb els futbolistes del segon torn d’entrenaments. Aquesta ha estat l’última sessió de la setmana, ja que diumenge l’equip té dia lliure.

Així doncs, el president culer ha tornat a la Ciutat Esportiva després del darrer dia previ al confinament, el 13 de març passat, quan l’equip va suspendre tota la seva activitat. Un cop finalitzada la trobada amb els jugadors del primer equip, Bartomeu ha visitat també l’entrenament del bàsquet. El president ha estat parlant amb l'entrenador, Svetislav Pesic, a banda de saludar diferents jugadors.

Cal recordar que el FC Barcelona no disputa cap partit des del 7 de març, quan va imposar-se a la Reial Societat per 1-0 al Camp Nou. La plantilla va reprendre els entrenaments de manera individualitzada el 8 de maig i, des del dia 18, el primer equip ja treballa amb grups de fins a 10 jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut