Juvenil A - FE Grama: S'escapen dos punts (1-1)

Juvenil A - FE Grama: S'escapen dos punts (1-1)

Els visitants empaten al temps afegit i rasquen un punt de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Empat amb sabor amarg per al Juvenil A. Els culers han empatat (1-1) davant l'FE Grama amb un gol visitant al temps afegit de la segona part, que deixa als barcelonistes sense dos punts importants, però es mantenen líders a la classificació.

 

Primera meitat sense gols

Els primers 45 minuts han estat marcats per la igualtat al marcador, amb el Juvenil blaugrana intentant buscar el gol però sense encert de cara a porteria.

Ja a la segona part, els culers han obtingut per fi el premi del gol, amb una bona diana d'Unai Hernández (1-0, min. 68). Una gran passada filtrada de Lamine cap a Ángel Alarcón, que ha aprofitat per assistir dins l’àrea i Unai, amb una rematada de primeres, feia el primer gol blaugrana.

S'escapa el triomf

Semblava que el partit estava controlat per als locals i que els tres punts es quedarien a la Ciutat Esportiva, però a les acaballes del partit ha arribat el gerro d'aigua freda per als barcelonistes. Lapido, en una acció de córner, ha igualat el matx al temps afegit (1-1, min. 93) i ha deixat als blaugrana sense el triomf.

Fitxa tècnica

Juvenil A, 1
FE Grama,

Juvenil A: Nono, Héctor (Lamine, min. 62), Cantero (Sergi Domínguez, min. 81), Martín (Casas, min. 62), Gerard González, Gerard Hernández, Dani Rodríguez, Joan Anaya, Ángel Alarcón, Cristo (Unai, min. 45), Derek (Xavi Moreno, min. 45).
FE Grama: Mario, Darling, Lapido, Serrano, Tapias, Cisse (Pubill, min. 60), Cifuentes, Dídac (Merino, min. 82), Aleix, Iker (Canteras, min. 82), Campaña (García, min. 63).
Gols: 1-0, Unai Hernández (min. 68); 1-1, Lapido (min. 93)
Àrbitre: Rimbau Guillaumes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut