Juvenil A - Màlaga CF: Eliminats de la Copa del Rei (0-1)

Derrota dura dels culers a la pròrroga davant el conjunt andalús, amb un jugador més des del minut 59

El Juvenil A ha quedat eliminat de la Copa del Rei. El Màlaga s'ha endut el triomf de la Ciutat Esportiva en la pròrroga, en un partit molt igualat marcat per l’expulsió de Lamine al minut 49. Els d’Óscar López han caigut per 0-1 amb un gol de penal al minut 104, però els blaugranes han lluitat fins al final malgrat les adversitats.

Domini culer sense recompensa

Els blaugranes s’han mostrat superiors durant els primers 45 minuts. Sobretot, gràcies al gran domini del joc. Però el 0-0 inicial no s’ha aconseguit rompre.

El Barça ha estat l’equip que més ha intentat canviar el resultat, però ha fallat en la definició. La primera gran ocasió del partit ha estat d’Ángel Alarcón, el davanter ha rematat un pèl creuat després d’una gran passada de Lamine al minut 15.

Lamine i Alarcón han estat els més actius a l’atac blaugrana durant els primers 45 minuts, i precisament Alarcón ha fet un gol després d’una rematada de cap, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc. Els blaugranes ho han intentat durant tota la primera part, atacant molt i sense rebre perill, però finalment el 0-0 inicial no s’ha pogut rompre.

A la pròrroga amb un jugador menys

A la represa tot ha continuat igual, els blaugranes sent els protagonistes del partit i sense patir en defensa, ja que el domini culer era clar. I abans que acabés el primer minut de joc de la segona part Ángel Alarcón ha tornat a marcar, i una vegada més, el gol l’ha anul·lat l’àrbitre per fora un fora de joc molt just.

Mentre el Barça seguia intentant avançar-se en el marcador ha arribat una jugada clau en el partit. Lamine Yamal ha donat un cop a la cara d’un jugador visitant després que el jugador del Màlaga l’empenyés. L’àrbitre ha acabat expulsant el blaugrana quan encara quedava més de mitja hora de partit.

Amb l’expulsió el Barça ha seguit fidel al seu estil anant a totes. Però el Màlaga ara sí que començava a crear perill, i l’ha tinguda al minut 82, amb una rematada de Tomás sol dintre de l’àrea petita que ha enviat per damunt el travesser. Al final cap dels dos equips ha aconseguit rompre l’empat i el partit ha anat a la pròrroga.

Lluiten fins al final

A la pròrroga amb un jugador menys, el Barça ha continuat creient amb el seu estil, i lluitant malgrat les adversitats. Fins que l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del Màlaga que Calvo no ha perdonat i ha avançat al club andalús al 104 de partit, res ha pogut fer Ander Astralaga.

Els blaugranes han lluitat fins al final malgrat haver jugat amb un jugador menys des del minut 59, però no ha pogut empatar el partit. Ja en els últims minuts de partit l’àrbitre ha expulsat a Fran del Màlaga després d’una entrada molt forta a Alarcón.

LA FITXA

Juvenil A, 0

Màlaga CF, 1

Juvenil A: Ander Astralaga, Héctor Fort (Anaya, min. 45), Arnau Casas, Sergi Domínguez, Xavi Moreno (Gerard González, min. 105), Gerard Hernández, Lamine Yamal, Toni Caravaca (Cristo, min. 45), Ángel Alarcón, Unai Hernández (Luzzi, min. 98) i Dani Rodríguez.

Màlaga CF: Andrés, Plaza (Fran, min. 45), Samu, Omar, Benito, Izan Merino (Héctor, min 82), Calvo, De la Lama (Tome, min. 82), Rubén (Tomás, min. 62), Contreras i Rafita (Usama, min. 62).

Gols: 0-1, Calvo (min. 104).

Àrbitre: Sergi Carrero Romera que ha expulsat a Lamine Yamal i ha amonestat amb targeta groga a Toni Caravaca del Juvenil A. I també ha expulsat a Fran i ha amonestat amb targeta groga a Plaza, Ruben Sánchez, Andrés, Izan Merino, De la Lama i Héctor del Màlaga.