Juvenil A – CF Damm: Estrena a la Copa del Rei

Juvenil A – CF Damm: Estrena a la Copa del Rei

(12:00 hores, Barça TV+) El conjunt d’Òscar López disputa els setzens de final contra l’equip cerveser, l’únic que ha guanyat els blaugrana fins al moment aquesta temporada

Després de les vacances de Nadal, el Juvenil A reprèn la competició aquest diumenge (12 hores) amb l’estrena en la Copa del Rei. El conjunt dirigit per Òscar López disputa els setzens de final a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el CF Damm, l’únic equip que ha aconseguit guanyar als blaugrana en el que portem de temporada. És la primera eliminatòria de Copa i es decidirà a partit únic. El guanyador avançarà als vuitens de final, que es disputaran el dimecres 25 de gener.

Els culers són els líders de la Divisió d’Honor Juvenil amb 36 punts, un cop tancada la primera volta, després de sumar 11 victòries, tres empats i només una derrota. Aquesta derrota va ser, precisament, al camp de la Damm en la jornada 5 de la competició. És, doncs, l’únic equip que ha batut als blaugranes, ja que en la UEFA Youth League els d’Òscar López van sumar quatre victòries i dos empats en la fase de grups.

L’últim precedent d’un Barça – Damm en Copa del Rei és de la temporada passada, en la mateixa ronda de setzens de final. En aquella ocasió els cervesers es van imposar per la mínima (0-1) en un duel dominat completament pels blaugrana. El porter d’aquell Juvenil de la Damm era Nil Ruiz, actual porter del Barça Atlètic.

Sobre aquest precedent, Òscar López va comentar en la prèvia que “no té res a veure l’any passat amb aquest, són jugadors diferents, un moment de la temporada diferent...és cert que tenim al cap aquell precedent però l’important és que els jugadors tinguin aquest bagatge”. Sobre el partit, el tècnic del Juvenil A va explicar que “hem d’estar molt concentrats des del primer minut i no cometre cap error que podria ser determinant”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut