Viktoria Plzen - Juvenil A: Empat per tancar la fase de grups (1-1)

Els culers finalitzen la fase inicial de la Youth League invictes i com a primers amb 14 punts després d'un bon partit a Plzen

Empat per tancar la fase de grups de la UEFA Youth League. El Juvenil A blaugrana ha empatat 1-1 davant el juvenil del Viktoria Plzen en un matx on els blaugrana ja no es jugaven res, ja que eren primers de grups independentment del resultat. Sota la mirada a les grades del President del FC Barcelona, Joan Laporta, i el vicepresident Rafael Yuste, els culers han tancat una gran fase de grups amb un empat en un bon partit dels barcelonistes.

Inici trepidant

El matx ha començat de manera frenètica a l'Stadion TJ Přeštice, i als 11 minuts de joc, els dos conjunts ja havien aconseguit veure porteria amb èxit. Als cinc minuts de començar, Dani Rodríguez, amb un golàs de falta, inaugurava el marcador per avançar als culers (0-1, min. 5), però només sis minuts després, els locals reaccionaven ràpidament mitjançant Deml, que igualava el matx (1-1, min. 11).

Una primera meitat on també han debutat com a titulars el juvenil de primer any Pau Prim i també el jove cadet Pau Cubarsí, convertint-se així en el tercer blaugrana més jove a participar a la Youth League amb el Barça, després de Lamine Yamal i Ilaix Moriba.

Després d'aquest inici golejador, el matx s'ha anat calmant, però amb el Barça dominant la possessió i el control de la pilota. A poc a poc, les arribades culers anaven apareixent, i Lamine Yamal ha tingut l'opció de fer el segon, però sense encert en la definició. Finalment, el matx arribaria amb empat al descans, però amb els blaugrana sent superiors sobre la gespa. La part negativa ha estat Joan Anaya, que ha hagut de marxar lesionat just abans del descans.

Sense gols

Ja a la segona meitat, el marcador no s'ha tornat a moure, tot i el clar domini barcelonista. De nou Lamine Yamal ha estat un dels jugadors més destacats, amb bones jugades des de la banda. Alarcón, Luzzi i el propi Lamine han tingut les ocasions més clares de la segona, però sense encert de cara a gol.

Finalment, 1-1 al marcador i repartiment de punts d'un Juvenil A que completa una gran fase de grups de la UYL amb 14 punts de 18 possibles, invicte amb quatre victòries i dos empats.