Bayern - Juvenil A: Repartiment de punts al FC Bayern Campus (3-3)

Víctor Barberà, amb un hat-trick, fa els tres gols dels d’Òscar López en el segon partit de la fase de grups de la Champions

El Barça torna a Barcelona amb un punt més al sarró, després de l’empat contra el Bayern (3-3) en aquesta segona jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. Un resultat amarg, ja que els d’Òscar López han pogut capgirar un 2-0 advers amb un hat-trick de Víctor Barberà, però no han pogut evitar que Copado, en el tram final, fes l’empat definitiu.

D’aquesta manera, el Juvenil A suma quatre punts i segueix ocupant la primera posició de la taula, però ara empatat contra l’Inter de Milà, que ha guanyat el Viktoria Plzen. Els partits contra els italians de les properes setmanes, doncs, es presenten molt importants.

Colpeja el Bayern

El Barça ha hagut de suar de valent des dels primers minuts, però ha demostrat la seva capacitat de reacció en una primera meitat que no ha començat gens bé. I és que, en menys de mitja hora, els culers ja perdien per 2-0. El primer gol dels bavaresos ha arribat després d’un error i d’una pilota perduda que Paul Wanner ha aprofitat per obrir la llauna (1-0, min 6), mentre que el segon ha estat transformat a la sortida d’un córner, amb una rematada al segon pal de Herold (2-0, min 25).

L’aparició clau de Víctor Barberà

La resposta culer, malgrat tot, ha estat contundent, en uns minuts de personalitat, coratge i intensitat. El Juvenil A s’ho ha cregut i ha pogut empatar l’electrònic abans del descans. Tots dos gols, de Víctor Barberà, que segueix en ratxa a Europa. El 2-1 l’ha fet després d’una bona cursa d’Alarcón i amb una rematada de primeres (min 33); el 2-2, en una triangulació entre Ilias, Aleix Garrido i el mateix Barberà que ha acabat al fons de la xarxa (min 39).

Però no s’ha aturat aquí l’exhibició golejadora de Víctor Barberà, perquè a la represa ha tornat a colpejar el Bayern, aquest cop amb un autèntic golàs després d’una rematada llunyana, potent i per l’escaire (2-3, min 50).

De fet, encara podria haver fet el seu quart gol de la tarda, el quart per al Barça i que possiblement hagués sentenciat el matx, però aquestes darreres ocasions no han entrat.

Empat en els darrers minuts

Un moment de falta d’eficàcia visitant que el Bayern ha aprofitat per fer l’empat, ja en el tram final, amb un gol de Lucas Copado (3-3, min 85). Resultat que ha propiciat, finalment, un repartiment de punts.

LA FITXA

Bayern de Munic, 3

Barça, 3

Bayern: Schenk, Brückner (Scholze, min 70), Janitzek, Buchmann (Perez Vinlöf, min 66), Herold, Zvonarek, Pavlovic (Aseko Nkili, min 66), Wanner, Kabadayi (Demircan, min 46), Copado, Ibrahimovic (Klanac, min 86).

Barça: Astralaga, Héctor, Cantero (Diego Almeida, min 57), A. Casas, Gerard González, Aleix Garrido (Unai Hernández, min 74), Marc Casadó, Txus Alba, Ilias Akhomach, Víctor Barberà (Lamine Yamal, min 74), A. Alarcón (Xavi Moreno, min 74).

Gols: 1-0, Wanner (min 6). 2-0, Herold (min 25). 2-1, Barberà (33). 2-2, Barberà (min 39). 2-3, Barberà (min 49). 3-3, Copado (min 85).

Àrbitre: Christian-Petru Ciochirca. Groga al local Perez Vinlöf i als visitants Cantero i Arnau Casas.